Företaget

Produkter 
- Växtskydd 
- Flytgödsel 
- Skörd 
- Sådd 
- Övrigt 

Aktuellt

Växtodlings Information

Minimerad Jordbearbetning

Leverantörer

Fotogalleri

Kontakta oss

Startsidan

Företaget

Nylanders Lantbruksprodukter AB (NYLAB) är ett kombinerat lantbruks och tjänsteföretag. Företaget omsätter ca. 7 Milj kr och är lokaliserat i mellersta Halland utanför Vessigebro. Vi är ett litet företag med en liten organisation där kunden finns i centrum. Vi är medvetna om att en förutsättning för att ha  nöjda kunder är att hålla en hög servicenivå.

Vi har god teoretisk utbildning samt en mångårig erfarenhet av växtodling och erbjuder därför ofta ett koncept där olika grader av rådgivning ingår som en del av tjänsten.

Kvalitetsmedvetenheten är hög och vi satsar uteslutande på maskiner av hög kvalité och med hög kapacitet.

Att pengar är pengar och skall hanteras med respekt är en sak som alla lantbrukare får erfara. Det innebär dock inte att det alltid är billigast att göra allt själv. I en växtodlingskalkyl är det inte ovanligt att mer än hälften av kostnaderna utgörs av maskinkostnader och arbete.

Helt avgörande för maskinekonomin är därför kapaciteten och utnyttjandegraden. För att ni lättare ska kunna jämföra oss med er egna maskinpark eller om ni överväger att nyinvestera har vi till varje maskintyp utarbetat ett kalkylblad där ni kan sätta in era egna värden. Utvecklingen går nu så fort att det inte är någon självklarhet att man har något alls för att utföra arbetet själv.

På vår hemsida ska vi försöka att presentera de flesta av våra produkter och förhoppningsvis kunna förklara hur vi kan hjälpa er med att förbättra ekonomin i er växtodling Vi hoppas naturligtvis att ni ska hitta något som intresserar er och ser fram mot att få diskutera hur ett samarbete med er skulle kunna se ut.

Väby, januari 2003

 Johan Nylander